Zbliża się lato, więc… chce się pić! W restauracjach Olimp rozpoczęliśmy nową promocję. Do każdego posiłku dostaniecie u nas napoje przyrządzane na miejscu – codziennie wyciskamy soki z owoców i warzyw, robimy lemoniadę ze świeżych cytryn i mięty, gotujemy domowe kompoty. Samo zdrowie!
Grillowe specjały nie muszą ograniczać się do kiełbaski czy karkówki. Kiedy już nasycimy się podstawowymi daniami z rusztu, zaczynamy poszukiwać nowych wyzwań kulinarnych…
Dziękujemy za liczne przybycie na nasz wyjątkowy pokaz Livecooking, który odbył się w sobotę, 9 maja 2015 roku w Galerii Korona w Kielcach. Przez 7 godzin nasi specjaliści gotowali dla Was na żywo i dzielili się swoją cenną, gromadzoną przez lata, wiedzą. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z wydarzenia!
Nowa edycja naszej ulubionej serii Gotowania na Żywo z restauracjami Olimp! Wydarzenie odbędzie się 9 maja br. przy Restauracji Olimp w Galerii Korona w Kielcach. Będzie to wydarzenie inne od wszystkich do tej pory – na specjalnie przygotowanej scenie będziecie mogli zobaczyć aż cztery zespoły kucharzy! W czasie 12 prezentacji pokazów gotowania na żywo postaramy się zainspirować Was przepisami na zdrowe warzywne dania, potrawy grillowymi (idealne na nadchodzące majowe wieczory) oraz tradycyjną, wykwintną kuchnią polską.
Mięso jest łatwo dostępnym produktem, ale czy jest równie łatwe w przygotowaniu? Co należy zrobić, by grillowane mięso było zawsze soczyste i miało wyjątkowy smak? W tym artykule znajdziesz kilka cennych wskazówek!
Tymianek, szczypiorek, mięta – spotykamy je bardzo często w przeróżnych przepisach kulinarnych. Ale czy myśleliście kiedyś, że możecie mieć świeże zioła na wyciągnięcie ręki? Ich hodowanie ma same zalety – jest proste, opłacalne i przyjemne. Wystarczy wolny parapet i odrobina fantazji, a kuchnia nabierze stylu, jaki znamy z programów kulinarnych.
W dniach 8-10 kwietnia odbył się kwietniowy Livecooking z Ambasadorem Smaku firmy Bonduelle – Mariuszem Gachewiczem. Tematem przewodnim gotowania na żywo była kuchnia wegetariańska.
Wraz z początkiem kwietnia ruszamy z nową promocją! Zostańcie z nami Mistrzami Wiosennego Grillowania! Akcję wspiera marka Prymat, ekspert w dziedzinie przypraw.
W dniu 20 lutego 2015 roku w Restauracji Olimp – Orange Office (ul. Klimeckiego 1 w Krakowie) odbył się ostatni dzień pokazu gotowania na żywo – Livecooking z Tomaszem Welterem, Ambasadorem marki Bonduelle. Tematem pokazu były dania bezglutenowe i dietetyczne.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zamknij