Przez ostatnie 3 miesiące razem z RoślinnieJemy mieliśmy ogromną przyjemność przygotowywać naszym Gościom najlepsze dania kuchni roślinnej. Za nami ostatni już Roślinny Poniedziałek, dlatego…
Nadchodzące wraz z jesienią niskie temperatury sprzyjają infekcjom, na które organizm w tym okresie jest szczególnie podatny. Dzięki właściwej diecie możemy uchronić się przed…
Owocowo-warzywne smoothie to jedna z popularniejszych form przekąsek. Dlaczego są tak modne i popularne? Co daje nam spożywanie ich między posiłkami? Czy mogą zastąpić…
Dzisiaj mamy dla Was pierwszy wywiad na naszym blogu. Nasza przemiłą rozmówczynią będzie Pani Klaudia Ceniuch – specjalista do spraw jakości i systemu HACCP….
Można śmiało powiedzieć, że zupy to polska specjalność. Goszczą na naszych stołach niemal każdego dnia. Nie ograniczamy się tylko do typowo polskich przepisów, ale z powodzeniem eksperymentujemy z zupami, które swój rodowód wywodzą z kuchni innych krajów i kontynentów.
Wigilijną wieczerzę uważa się za najzdrowszy z posiłków. Przemawia za tym sposób przygotowywania tradycyjnych, postnych dań. Trudno się z tym nie zgodzić jeśli porównamy je do tych przygotowywanych na co dzień w naszych kuchniach. Jednak o ile jakość nie budzi wątpliwości, o tyle ilość, zdecydowanie tak.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zamknij