W dniach 14, 15 i 16 stycznia 2015 roku w dwóch krakowskich Restauracjach Olimp (w Orange Office Park oraz Enterprise Park, bud. C) odbył się pokaz gotowania na żywo – Livecooking z Ambasadorem marki Bonduelle Tomaszem Welterem. Tematem spotkania były autorskie zupy: toskańska i minestrone, kremy z groszku i szpinaku, a także specjalności kuchni włoskiej – makarony z sosem sycylijskim i serowym, tortellini z cieciorką, ravioli z szynką parmeńską, oraz kieszonki z ziołowym risotto.
Klienci Restauracji Olimp mieli możliwość skosztowania przyrządzonych na żywo dań, które wkrótce znajdą w codziennym menu w naszych restauracjach.
Dziękujemy za tłumne przybycie! Dziękujemy Tomkowi Welterowi, jego wspaniałemu pomocnikowi Oskarowi oraz firmie Bonduelle za dostarczenie pysznych warzyw. Mamy nadzieję, że Wam się podobało! Na profilu facebookowych Restauracji Olimp będziemy informować o zbliżających się, podobnych wydarzeniach. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z pokazu!