- wątróbkę kaczą lub drobiową podaną z pleśniowym serem, owocami sezonowymi i burakami,
- żołądki drobiowe w ciemnym sosie balsamicznym z ciecierzycą,
- poliki wołowe w sosie wiśniowo-imbirowym z karmelizowanymi buraczkami,
- udka z kurczaka konfitowane, podane z sosem winogronowym i marchewką sous-vide,
- rybę pieczoną na maśle serwowaną z palonym kalafiorem,
LIVECOOKING Z KUCHNIĄ FRANCUSKĄ W ROLI GŁÓWNEJ!
Z czym Wam się kojarzą smaki Francji? Jeśli z żabimi udkami oraz dobrym winem, to trochę za mało. 🙂 Dlatego z przyjemnością odkryjemy przed Wami część kulinarnych sekretów i zaprosimy na degustację prawdziwych specjałów kuchni francuskiej. Już 9.09.2015r., w Restauracji Olimp (Kompleks Biurowy Kapelanka w Krakowie) podczas pokazów gotowania na żywo – kulinarny Ambasador Smaku Bonduelle – Mariusz Gachewicz, zdradzi, jak przyrządzić wyśmienite coq au vin na zielonym groszku czy krem z białych warzyw z karmelizowaną gruszką. Nie zabraknie potraw z drobiu, serwowanych z doskonałymi sosami i warzyw w niebanalnej odsłonie. Bądźcie z nami tego dnia i podczas kolejnych pokazów naszego Livecookingu – 10.09 w Orange Office Park, a dzień później w Enterprise Park, Budynek C.
Nasz Mistrz kulinarny zaplanował dla Was ucztę z prawdziwie francuskim rozmachem. Będziecie mieli okazję skosztować: