Sprawdźcie, jak gotuje się z Olimpem w CH Plaza Toruń

Chcielibyście poznać nasze kulinarne sztuczki i zasmakować w potrawach, które goszczą w naszych restauracjach, a przy okazji miło spędzić dzień? Już jutro – 14.11 będzie ku temu idealna okazja. W CH Plaza Toruń, szef kuchni restauracji Olimp – Adam Polowczyk zdradzi Wam m.in. sekret pysznej tarty szpinakowej z wędzonym łososiem, kremu z pieczonych buraków z oliwą szczypiorkową i chipsami z boczku oraz zaserwuje wyśmienitą polędwiczkę wieprzową owiniętą szynką parmeńską z buraczanym risotto z kaszy pęczak i wędzonym oscypkiem. Będzie zdrowo, wykwintnie i pysznie. Nie zabraknie też uwielbianych przez dorosłych i dzieci konkursów, w których oprócz dobrej zabawy będziecie mieli okazję pochwalić się swoja wiedzą i doświadczeniem kulinarnym. Każdy, kto zajrzy do Strefy Foodcourt w CH Plaza Toruń, pozna sposób na to, jak gotować po mistrzowsku niczym w kuchniach restauracji Olimp! Na deser serwujemy włoskie delicje – panna cotta z owocami leśnymi i wanilią. Zapraszamy! Sprawdźcie, jak gotuje się z Olimpem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *