Livecooking z Mariuszem Gachewiczem – relacja z wydarzenia

W dniach 25 – 27 marca 2015 roku – w krakowskich Restauracjach Olimp – odbyły się pokazy gotowanie na żywo czyli Livecooking z kulinarnym Ambasadorem Smaku Bonduelle – Mariuszem Gachewiczem! Uczestnicy tych wyjątkowych spotkań mieli okazję spróbować wielu wspaniałych, smacznych i zdrowych dań.

Livecooking rozpoczął się w środę 25 marca, w biurowcu Enterprise Park – budynek B (Kraków, ul. Powstańców Wielkopolskich 13 E), zaś kolejnego dnia nasz kulinarny mistrz –  Mariusz Gachewicz zdradzał tajniki kuchni w siedzibie Enterprise Park – budynek C. Ostatniego dnia  pokazu zagościliśmy w biurowcu Orange Office (Kraków, ul. Klimeckiego 1).

Tematem cyklu spotkań była kuchnia inspirowana przyprawami świata – bogata w smaki i niepowtarzalne aromaty. Oprócz kultowych i sprawdzonych dań Restauracji Olimp mieliście okazję skosztować wielu nowych propozycji. Najwyżej ocenianymi przez Was kulinarnymi specjałami okazały się: makaron z papryką, bazylią i oliwkami; pieczone aromatyczne ziemniaki oraz smażone krążki cebulowe. Chwaliliście również – gotowanego na parze – kalafiora z groszkiem. Nie zapomnieliśmy także o zdrowych deserach, pysznych kompotach i domowych jogurtach owocowych, które mogą być idealną propozycją dla miłośników słodkich przekąsek.

Dziękujemy Wam za udział w naszych spotkaniach – gotowanie na żywo dla Was, to prawdziwa przyjemność! To oczywiście nie ostatni taki pokaz – śledźcie regularnie nasz profil i kulinarnego bloga, a będziecie na bieżąco z wszystkimi propozycjami, jakie przygotowujemy specjalnie dla Was!

KKG1-1-e1425845714881

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *