Kompot to doskonałe zwieńczenie sycącego obiadu. Gruszka z dodatkiem imbiru nadaje charakteru i smaku, który stanie się hitem waszych rodzinnych spotkań przy stole. Dodatkowo, kiedy w trakcie upałów złapie Was lekka niedyspozycja związana z bólem gardła – pyszne antidotum gotowe.
Delikatne mięso w chrupiącej słodko-pikantnej glazurze z dodatkiem maślanego smaku marchewki i kukurydzy. Sycąca porcja, która znika z talerzy błyskawicznie. Po prostu palce lizać!
Różowe mięso łososia i soczyście zielona cukinia w aromatycznej, lekko pikantnej marynacie. Szybka, zdrowa i pyszna przekąska na patyku. W takiej wersji nawet bez dodatków broni się swoim smakiem i niezwykle apetycznym wyglądem.
Salbutes to idealna meksykańska przekąska, którą można przygotować na spotkanie z przyjaciółmi. Podczas wspólnego oglądania meczu świetnie nasyci, zgłodniałych nie tylko sportowych wrażeń, kibiców.
Dobre składniki nie potrzebują zbyt wielu dodatków i doskonale bronią się samodzielnie. Wystarczy odrobina wyrazistego smaku ulubionych sosów, a popularna pierś z kurczaka i ulubione warzywa nabierają niepowtarzalnego charakteru.
Karkówka z grilla, to jedno z najpopularniejszych dań, którym częstujemy naszych gości. Sycące
i proste, zyska grono swoich wielbicieli dzięki sojowo-piwnej marynacie ze szczyptą TABASCO® Chipotle. Gwarantujemy, że taka wersja stanie się hitem Waszych grillowych spotkań!
Wielu miłośników grillowania nie wyobraża sobie, aby na ich ruszcie nie pojawił się aromatyczny boczek. Dziś w zupełnie nowej odsłonie, jako „opakowanie” i wykończenie kotleta mielonego. Po prostu pyszny duet.
Sezon na ogrodowe spotkania przy grillu rozpoczęty, a Wam brakuje pomysłu na to czym zaskoczyć gości? Wypróbujcie koniecznie przepis na burgera w meksykańskiej odsłonie – zawijanego w pomidorową tortillę, z dodatkiem wyrazistych sosów. Efektowne i pyszne danie gotowe!
W upalne dni, świetnie sprawdzi się meksykański chłodnik – gazpacho, który smakuje doskonale, a jednocześnie chłodzi organizm. Najczęściej przyrządzany jest z pomidorów, papryki i warzyw, ale warto skusić się na przyrządzenie jego owocowej odmiany na bazie arbuza lub mango.
Przepis na pikantne skrzydełka spokojnie może zagościć w Waszym całorocznym menu. Będą doskonale smakować z grilla, jak i przygotowane na ruszcie w piekarniku. To jedno z tych dań, o którym śmiało można powiedzieć: pyszne, że tylko palce lizać! Spróbujcie koniecznie.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zamknij