Przepisy

RAVIOLI Z SOSEM BOLOGNESE

Mięsne nadzienie, mocno pomidorowy sos w połączeniu z delikatnym, lekkim ciastem to z pewnością propozycja dla tych, którzy przede wszystkim lubią dużo i dobrze zjeść. Jeśli lubicie włoska kuchnię i makarony, to pierożki ravioli będą Waszym numerem jeden!

PIEROGI Z MIĘSEM

Pierogi z mięsem potrzebują odrobinę więcej czasu na przygotowanie, lecz efekt końcowy wart jest odrobiny poświęcenia. J Smakują równie pysznie świeżo ugotowane, jak i podane w wersji odsmażanej. Spróbujcie koniecznie zrobić je we własnej kuchni.

PIEROGI Z BROKUŁAMI I WĘDZONYM ŁOSOSIEM

Taka wersja pierogów to szczególna gratka dla miłośników łososia. Ten wędzony jest mocno wyczuwalny i dodaje im szczególnego charakteru. Mimo ilości składników, przygotowanie farszu jest banalnie proste, czego z pewnością nie można powiedzieć o bogatym i złożonym smaku samych pierogów.

TOSTADAS Z PIECZONYMI WARZYWAMI

Tostadas w kuchni meksykańskiej to przede wszystkim podpieczona tortilla, która serwowana jest solo jako dodatek do dań lub w wersji zapiekanej z dowolnymi składnikami– mięsnymi lub warzywnymi. Idealna przekąska w meksykańskim stylu! Spróbujcie koniecznie.

PIELMIENI

Pielmieni przywędrowały do nas z kuchni rosyjskiej i bardzo szybko znalazły stałe miejsce na naszych stołach. Sycący farsz mięsny, ładna forma i sposób podania, gwarantują, że Wasi domownicy będą je zamawiać regularnie.

PIERÓG CALZONE

Pieróg Calzone, to przede wszystkim doskonała alternatywa dla miłośników pizzy. Tak jak ona, może mieć rozmaite nadzienia i smaki. Proste i sycące danie, zaskakuje swoim wnętrzem. Możecie się pokusić na przygotowanie kilku wariantów jednocześnie, pomysły na farsze to będzie Wasza kulinarna wariacja.

INDYJSKIE PIEROŻKI SAMOSA

Te pierożki są najpopularniejszą indyjską przekąską. Smakują równie pysznie na gorąco, jak i na zimno. Chrupiące ciasto i wyraźny, lekko pikantny smak nadzienia wywrą niezapomniane wrażenie na Waszych gościach!